BANCUL ZILEI: Femeile își pot cumpăra un soț
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 04 iul 2022, 07:39
WhatsApp
Bancul zilei. Într-o capitală occidentală s-a deschis un magazin unde femeile pot alege și cumpara un soț. La intrare sunt afișate regulile de funcționare ale magazinului 

"Poti vizita magazinul O SINGURA DATA! Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior. Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator. Nu te poti intoarce la etajul inferior!"O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a-si gasi un barbat.

La etajul unu pe usa este urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca!” Femeia decide sa mearga la etajul urmator.

Aici vede pe usa urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!”

Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator. Pe usa vede urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!”“Wow”, isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.

G Ad:

La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: ”Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt super frumoși si ajuta la treburile din casa!”“Incredibil, exclama femeia. Cu greu pot rezista!"

Insa decide sa mearga la etajul urmator.La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: ”Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt super frumoși, ajuta la treburile din casa si sunt extrem de romantici!”

Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.La etajul sase se afla urmatorul afis: “Sunteti vizitatoarea cu nr. 303. 560 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie. Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!”

Intre timp s-a mai deschis inca un magazin asemanator, de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta. La primul etaj sunt femei care sunt innebunite dupa amor. La etajul doi sunt femei care sunt innebunite dupa amor si nu te bat la cap. Etajele de la 3 la 6, nu au fost niciodată vizitate de bărbați.

Vezi și: BANCUL ZILEI: Ceaușescu, vizită în piață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro