BANCUL ZILEI: Ce va face Boc după ce nu va mai fi premier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
caricatura
caricatura

Terminându-şi mandatul de premier, Emil Boc pleacă, la sfatul lui Băsescu, într-o vacanţă prelungită peste hotare, să-l mai uite românii furioşi pentru privaţiunile îndurate.

După un periplu prin lume ajunge la Paris şi aici vede un bordel cu o reclamă foarte interesantă la intrare. Curios să ştie cum îşi petrec francezii timpul liber, intra în stabiliment.

Curăţenie exemplară, linişte întreruptă doar din când în când de gemetele iubăreţilor, ciudată era numai lista cu tarife. Pe tabel sumele începeeau de la numai 5 euro, până la 10.000 de euro.

-Hai să începem cu începutul îşi spune, Boc.

Achită cinci euro, urcă în cameră şi aşteaptă, nerăbdator. Uşa se deschide încet, cu un scârţâit prelung, intră o tânăra frumuşică foc, sprijină pe perete o scândură în formă de femeie, cu o gaură în locul necesar şi iese iute, încuind uşa în urma ei.

Contrariat, fostul premier se repede, încearca clanţa, nimic. Se repede la telefonul aşezat pe o măsuţă şi reclamă că în loc de o femeie i s-a adus o scândură.

- Nu e nicio greşeală - răspunde recepţionerul chicotind la celălalt capăt al firului. Noi suntem serioşi, bordelul este al doamnei Udrea, pe care o cunoaşteţi foarte bine. Pentru preţul plătit, acestea sunt serviciile pe care le oferim...

Furios, dar curios totodată, încearcă scândura. Mulţumit de rezultat revine a doua, a treia şi a patra zi.  În a cincea zi însă în cameră găseşte o scândură fără gaură. Contrariat, telefonează la recepţie, de unde aceeaşi voce binevoitoare îi răspunde:

- Pentru clienţii fideli, din când în când oferim şi virgine!

***

Ion şi Gheorghe stau la un pahar de vorbă:

- Ioane am două veşti proaste pentru tine. Cum să ţi le spun?

- Combinate.

- Mă, nevastă-ta ne înşală.

***

- Şi vreţi să spuneţi că soţul dumneavoastră s-a spânzurat? o întreabă judecătorul pe tânăra văduvă.

- Da, domnule judecător, răspunde aceasta.

- Şi cum explicaţi atunci mulţimea de cucuie pe care le are?

- S-a spânzurat cu un elastic.

Citeşte şi:

BANCUL ZILEI: Antonescu, Ponta şi Băsescu naufragiază pe o insulă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel