Bancnote FALSE pe piața din Sibiu. ALERTĂ la o casă de schimb valutar. Ce au descoperit jandarmii
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Alertă la o casă de schimb valutar, după ce au descoperit o bancnotă falsă. 

Un tânăr din Sibiu, revenit recent din Germania, a intrat în vizorul autorităților pentru trafic de bancnote false după ce a mers la o casă de schimb valutar unde a încercat să schimbe o bancnotă care părea falsificată, informează Jandarmeria Sibiu.

Alerta a fost dată de angajații unei case de schimb valutar care au anunțat că au depistat o bancnotă de 50 euro ”ce părea contrafăcută”.

"În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Sibiu, întors de curând din Germania, a solicitat efectuarea unui schimb valutar, respectiv suma de 145 de euro, iar în urma procedurii de verificare a valutei cu dispozitivul special, o bancnotă de 50 de euro nu părea autentică. Jandarmii sibieni au întocmit actele de sesizare iar cercetările vor fi continuate la nivelul IPJ Sibiu", a transmis Jandarmeria Sibiu.

Pe lângă dosarul de cercetare privind tranzacționarea de bancnote false, tânărul a primit și o amendă de 1000 de lei pentru că a ieșit din casă pe durata măsura carantinării la domiciliu, citează știridesibiu.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel