Banciu, nervos pe doi colegi din cauza lui Cozma: Să nu își imagineze cineva că B1 a devenit casa lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu l-a criticat pe Miron Cozma după ce acesta a fost sunat pentru a intra în direct, la B1 TV, în emisiunea realizată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.  

Cei doi jurnaliști au discutat cu el în contextul în care zilele trecute, Miron Cozma a mers la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) pentru că vrea marca "Luceafărul huilei". Radu Banciu s-a arătat deranjat de acest fapt și a zis că este ciudat ca la B1 TV să intre în direct tocmai Miron Cozma. Realizatorul TV a spus că "Luceafărul huilei" l-ar fi căutat, în redacție, "pentru a-l ucide".

[citeste si]

"Să nu își imagineze cineva că B1 TV a devenit casa sau azilul lui Miron Cozma. A fost primit de ăia doi (n.r. - Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu), dar nu de cei care știu un pic de istorie. Să nu cumva să credeți că Miron Cozma intră aici când vrea el. A fost un eșec, o eroare. Au sunat unde nu trebuia. Cei doi erau prea tineri, poate nu își amintesc că Miron Cozma venea să mă omoare cu pistolul dincolo, în redacție. Două zile m-a căutat să mă omoare, iar acum intră la noi pe post și mulțumește partidului. Miron Cozma a fost băgat în seamă, de țara asta, mai mult decât merita. Nu ne tragem seva din Miron Cozma", a zis Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel