Banciu, IRONIE în direct. Mesaj CIUDAT de la o telespectatoare. A rămas UIMIT. "Asta-i muierea, bă! Arătați ORIBIL!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Radu Banciu a început emisiunea cu reacția la un mesaj primit aseară, de la o telespectatoare. Iată ce i-a spus femeia și cum a reacționat jurnalistul.

"Doamnă, uitați-vă bine la gulerul ăsta, uitați-vă bine la el, că să știți că toată ziua m-am gândit la dumneavoastră. Am primit aseară după emisiune un mesaj, nu am mai avut cum să răspund, atât mi-a scris: Domnu Banciu, călcați-vă gulerul ăla odată că arată oribil!... Muierea...

La nouă ani de la apariția acestei emisiuni, nu mi-a adresat niciodată, niciun cuvânt, aseară mi-a scris prima dată. Nimic... gulerul arată oribil. Nu tu momente memorabile, nu tu dezamăgiri, nu tu regrete, nu tu verbe, nu tu adverbe... nimic! Gulerul arată oribil! Asta-i muierea, bă! Toată ziua m-am gândit la ea, am încercat azi să vin cu ce s-a găsit de cumpărat sau de căpătat mai bun, ca să arăt și eu... Deci oamenii te judecă după asta bă, băiete, bă. Într-adevăr, ăștia suntem. Încercăm aici să reinventăm cuvintele, critica, nimic bă. Nu aveam gulerul călcat și mi-a spus: arărați oribil!

E, uite, în seara asta arăt nemaipomenit! A? Asta e doamnă, ce să vă fac?!", a spus Radu Banciu, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel