Banciu, după interviul acordat de Băsescu: E nevoie de foarte mulți proști să tragă de o piatră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Banciu a vorbit despre interviul pe care Traian Băsescu l-a acordat la TVR 1 spunând că fostul președinte a făcut niște declarații prudente.

"Traian Băsescu nu mai este un Viorel Lis, hăhănd în fața unui sfârșit de mandat. Nu mai este în această situație pentru că țărișoara asta a luat-o pe alte căi pe care nici Traian Băsescu nu le bănuia. Acum, sigur că există o prudență. Declarațiile lui sunt ale unui om care vine la vorbitor. Ce putea să spună în intervenția de la TVR 1? E nevoie de foarte mulți proști să tragă de o piatră. Ce era așa greu de clarificat? Omul a apărut, nu putea să spună lucrurile până la capăt nici în favoarea Elenei Udrea, nici în defavoarea justiției pentru că le-a apărat pe amândouă. A încercat să transmită un mesaj ca din partea unui parinte", a spus Radu Banciu.

Jurnalistul a mai adăugat că "era odios să se detașeze de Elena Udrea".

"Despre Elena Udrea a spus că este un om bun, că nu a vorbit niciodată despre bani, pe mine nu m-a trădat. Nu e cazul să îl învățăm pe Traian Băsescu. Dar iată că această experiență îi atrage atenția căpitanului că totuși pe femeie nu reușești să o cunoști până la capăt niciodată. Totuși mai rămân întotdeauna secrete", a mai spus Radu Banciu la B1 TV.

VEZI ȘI: Pătraru, reacție FURTUNOASĂ după interviul acordat de Băsescu la TVR 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel