Banciu: Distinși contribuabili, dispar măgarii! Aceasta e știrea alarmantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Radu Banciu a comentat „știrea alarmantă a serii” de joi, respectiv scăderea dramatică pe care a înregistrat-o, în ultimul timp, numărul măgarilor de pe planetă.

„Distinși contribuabili, dispar măgarii! Aceasta este știrea alarmantă din această seară (n.r. joi seară). Nu mai sunt măgari, din cauza faptului că sunt folosiți în China. Chinezii iau pielea de pe ei. (...) Până la urmă, au ajuns la concluzia că pielea de măgar, dacă știi cum s-o dai jos de pe el, devine extraordinar de importantă pentru fabricarea unei gelatine, aceasta fiind necesară pentru un remediu de întinerire, de însănătoșire.

Ca și consecință, populația de măgari de pe planetă a început să scadă dramatic. Numai în ultimii zece ani, de exemplu, jumătate din populația de măgari din Kyrgyzstan a dispărut - 53%, în timp ce 35% din măgarii din Botswana au dispărut, iar 27% din măgarii brazilieni... Ei, nu, ai noștri încă sunt în picioare. (...) Totuși, la un moment dat, când vor dispărea în Grecia, Spania, Macedonia, Bosnia, Albania, va dispărea o eră. Lumea fără măgari este de neconceput", a spus Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel