Banciu: ”Cioloș, la cotitură ca să-i dea cu săpăliga în cap lui Barna.” Ipoteză neagră după ce membrii USR au fost făcuți c*c*ți
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dacian Cioloș-Dan Barna
Dacian Cioloș-Dan Barna
Jurnalistul Radu Banciu a pus punctul pe I în scandalul din interiorul Alianţei USR PLUS şi anunţă că Dacian Cioloş vrea să îi ia partidul lui Dan Barna. 

„Dacian Cioloș nu a candidat. El a stat la cotitură să-l plesnească cu săpăliga în cap pe Dan Barna, lucru pe care îl va face cât de curând. Dan Barna și-a depus mandatul practic, care depinde de voturile USR-iștilor care, evident, nu-i vor fi favorabile după ce doamna Olguța i-a făcut cu ou și cu oțet.

Doamna Olguța Barna ar fi folosit niște cuvinte de ocară la adresa membrilor USR. Deci schisma e, se pare, definitivă și zilele lui Dănuț Barna la conducerea USR sunt numărate. Acesta fiind un nimeni de care s-au îndrăgostit unii, care încercau să facă un pic de politică.

Credeau că îi va lega o prietenie nemărginită. Ei bine, Dan Barna era un nimeni, care s-a prezentat ca un nimeni, dintr-un partid al nimănui", a afirmat Radu Banciu marţi seară, la B1TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel