Balena Albastră, dispută între Antidrog, Poliție și Biserică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Gigel Lazăr, președintele executiv al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO) critică modul în care Statul poartă campanie împotriva celebrului joc ”Balena Albastră”. Statul a inițiat campanii prin Poliție și Biserică, sperând să arate astfel pericolul la care mii de adolescenți riscă să se expună.

”ILOGIC !

Alerta privind jocul BALENA ALBASTRA duce la situatii inedite . Secolul XXI = adrenalina maxima pentru tineri . Statul vine cu campanii facute de POLITIE si BISERICA ? Chestii de LOGICA - orice dependenta o inlocuiesti cu alta dependenta. ADRENALINA obtinuta in zona periculoasa, trebuie inlocuita cu ADRENALINA obtinuta in zona pozitiva .

Cati tineri rebeli sau dornici de adrenalina fie ca vorbim de jocuri pe calculator , droguri etc vor asculta de politie sau biserica ? Campanii facute de autoritati sa ce ? Sa explice ca nu este bine ? Ca apar simptome ? Care este solutia autoritatilor ? Care sunt programele ce sa aduca adrenalina? Autoritatile nu vor sa inteleaga dupa perioada ETNOBOTANICE, profilul psihologic al tanarului din zilele noastre si nevoile lui ....TRIST!”, a transmis Gigel Lazăr prin intermediul paginii personale de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel