Baiț de miel. Rețetă Paște 2017
Friptura de miel trebuie pregătită foarte bine însă este important și baițul, sau marinata așa cum se spune în unele zone din România.
Ingrediente:
1 l vin alb
100 ml ulei de măsline
sare de mare
piper mozaic
1 căpățâna usturoi
câteva crenguțe rozmarin
câteva crenguțe mentă
câteva crenguțe cimbrișor
câteva foi de dafin
Mod de preparare:
Punem carnea în tavă și turnăm uleiul și vinul alb peste ea.
Tăiem căpățâna de usturoi în două și o punem în tavă.
Așezăm din loc în loc crenguțele de mentă, de cimbrișor, de rozmarin și foile de dafin.
Asezonăm cu sare de mare și piper proaspăt râșnit.
Dăm la frigider pentru cel puțin 3-4 ore, de preferat cu o zi înainte.
Înainte să dăm friptură la cuptor completam cu apa cât să o acopere.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Vremea de Florii, 1 mai şi Paşti. ANM a venit cu prognoza completă
- Horoscop 29 aprilie - 5 mai cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o furtună săptămâna următoare
- BANCUL ZILEI: Sughițul...
- Marina Almășan, plângere penală pentru hărțuire la locul de muncă și abuz în serviciu. Toate detaliile, într-un interviu pentru Spectacola.ro
- "Şi l-aţi omorât, în mod barbar, pe Ceauşescu". Dan Ciachir, moment de calmitate și ropote de aplauze: "A fost condamnat după propriul său Cod penal"
- Burduja a rupt gura târgului. Cum a venit să-și depună candidatura pentru Primăria Capitalei (FOTO+VIDEO)
- Adrian Elicopter de Luptă, student la Academia de Poliție, după scandalul cu bătaia: Mi-am riscat poziția de student / Toți care mă acuză de violență fizică să nu uite că totul a început la Nuba
- Reţetă pentru o catastrofă. Vânătoarea de ouă de lângă Bacău se putea termina tragic
- Alimentele pe care nu trebuie să le consumi niciodată înainte de a pleca într-o călătorie
- Greșeală îngrijorătoare făcută la trecerea de pietoni. Titi Aur: Nu au fost învățați / Risc mare de accident / video