Bagaj suspect într-un tramvai! Circulația, blocată. SRI a intervenit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alertă, miercuri după amiază, în Oradea. O geantă diplomat abadonată într-un tramvai a ajuns verificată de echipaje ale Poliţiei, ale SRI Bihor, ISU Crişana şi Jandarmeriei.

Bagajul suspect este o geantă diplomat care a fost găsită în staţia din capătul cartierului Nufărul, de către o călătoare, într-o garnitură a tramvaiului 3R, informează ebihoreanul.ro

"Femeia a dus geanta şi i-a arătat-o vatmanului. Este vorba de o geantă diplomat neagră", a precizat pentru Carmen Tocuţ, purtătorul de cuvânt al OTL.

După ce au fost apelate, autorităţile au dispus oprirea circulaţiei tramvaielor precum şi a maşinilor şi au securizat zona. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi echipaje de intervenţie cu apă şi spumă şi de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Crişana.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Bihor, Alina Dinu, în geanta diplomat suspectă se aflau doar nişte acte. "În urma verificărilor prin mijloace specifice s-a descoperit că erau doar acte în valiză", a precizat pentru Bihoreanul reprezentanta IPJ Bihor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel