Bădulescu tună și fulgeră după ce a aflat de funcția lui Oprea din PSD. ”E plin de ei în toate partidele”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu
Viceprimarul PSD al Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, a izbucnit la adresa altor lideri din partidul său, după încheierea alegerilor prezidențiale.

Referitor la ceea ce s-a întâmplat în campania pentru turul doi, și mai ales despre revenirea lui Gabriel Oprea, Bădulescu a spus:

”Revenirea lui Gabriel Oprea la partid deranjează pe toată lumea, că eu cu securiștii sunt obișnuit. Dar, întreb eu, vi se pare normal când partidul ăsta s-a erodat doar pe această chestiune ca să scoatem securitatea și să o îndepărtăm să nu mai fie dosare făcute la comandă. Acum ce facem? Revenim cu acest gen de individ, care s-a plimbat prin toate serviciile de informații, de care s-a săturat toată lumea de el, să vină și ce să ne spună? (...) E plin de dânșii, sunt în toate partidele! Și în PNL, și în PMP, peste tot, am văzut și la USR” a completat el.

”Scorul pe care l-am obținut este ca urmare a muncii tuturor membrilor PSD. Nu este rezultatul Vioricăi Dăncilă sau al Olguței Vasilescu”, a completat viceprimarul PSD, Aurelian Bădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel