Urmărește emisiunea live
Badea: Bă, Tolontan, te dădea AFARĂ. Pe viață!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mircea Badea se miră de cum arată Jurnalul Național
Mircea Badea se miră de cum arată Jurnalul Național
Mircea Badea a avut o replică acidă pentru Cătălin Tolontan, în contextul în care, duminică, a fost vaccinat primul român împotriva COVID-19. 

"Este cu atât mai amuzant și nebunesc, în primul rând nebunesc, dar amuzant pentru că e nebunesc amuzant că, băi, frate, sunt două cutii de vaccin. Înțelegeți că ăștia au slobozit aparatul lor de propagandă să lupte cu anti-vacciniștii? Zici că au silozuri cu vaccin nu vine nici dracu să se vaccineze pentru că sunt antivacciniștii, care zic nasoale și nu mai vine lumea să se vaccineze. Bă, au două cutii! Două! Erau două cutii, să-nnebunesc! Sunt mai mici ca noptiera!

Cam câți oameni puteți vaccina din cutiile alea?! Pe bune. (...) Deci toate aceste titluri: "iată românca vaccinată de COVID", "iată avem vaccinul"... Nu, nu aveți niciun vaccin! Aveți două cutii penibile!", a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

"Băi Tolontan, te dădea afară, pe viață!"


"Totuși, Tolontan, totuși, nu ai cum cu Tolontan! Ziarul Libertatea ne-o prezintă pe doamna asta care ne spune că e cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut până acum. Bun, dar titlul dat de Tolontan: "Mihaela Anghel a devenit ieri primul român aflat în țară care a primit tratamentul injectabil împotriva COVID". Încă o dată, vaccinul nu e tratament! Tratamentul e atunci când ai o boală și te tratezi de ea. Adică doamna asta avea COVID și s-a tratat cu injectiuța din cutiuță? Sau nu avea COVID și s-a vaccinat tocmai ca să nu aibă COVID?

Deci cum să te tratezi de o boală pe care încerci să o previi? Bă, Tolontan, mă, tu ai fost la Liceul de Informatică, mă. Bă nene, deci pe bune, te dădea afară Martinov! Îți dădea minus 100 pe viață, dacă erai atât de penibil!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel