Badea, despre cazul Huidu: ”Faptul că se duseră trei persoane la cer e o încercare ticluită de diavol”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
badea-vs-huidu
badea-vs-huidu

Faptul că Mircea Badea și Șerban Huidu nu sunt nici pe departe prieteni este foarte cunoscut, tocmai de aceea comentariile acide ale realizatorului emisiunii ”În gura presei” despre colegul lui de breaslă nu mai uimesc pe nimeni.

“Părintele Vasile s-a referit indirect la Huidu, când a spus că toate încercările prin care trece (Huidu – n.r.) sunt încercări de la diavol şi când diavolul te lasă în pace, înseamnă că îi faci voia”. – scrie EVZ într-un articol pentru propăşirea găinuşei şi ginericului, aşa, ca-ntre confraţi băsişti. Deci, faptul că se duseră la cer trei persoane din cauza unui accident rutier (care sigur că se păstrează în definiţia cuvântului accident, deci fără intenţie) care avu loc cu o contribuţie semnificativă a ginericului, face parte din lanţul de încercări ticluite de diavol, pentru a-l pune la încercare pe gineric. Acesta însa rezista, rezistă, rezistă. Ca atare, nu-i face voia necuratului. Păi atunci el ar îndeplini lucrarea Domnului.

La fel, dacă un bou dă cu capul într-un pom pe pârtie, când pe partie nu exista pomi, iar el e o chiftea la concurenţă cu piftia, sedat cu iluzia că îl cheama Alberto Tomba, înseamnă că l-a pus scaraoţchi la încercare. Observaţi lista de “insuccesuri” a întunecatului, înfrânt de fiecare dată, cu mult sacrificiu sanitar de la bou şi jertfa finală de la ţerti. Aleluia!", susţine Badea pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel