Badea, cu vocea tremurândă. Primele declarații după nașterea fiului său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Miercuri seară, la ora 22.34, Mircea Badea a devenit tătic. Imediat ce a aflat marea veste, prezentatorul TV a intrat în direct la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei" și a vorbit despre acest moment special din viața lui.

"Aplauzele le merită mama lui pentru că s-a chinuit foarte mult și foarte intens. Sunt epuizat pentru că am stat într-o tensiune îndelungată. Nu aveam vești despre ce se întâmplă în sala de nașteri. A durat și nu a fost foarte ușor. Nașterea a fost naturală. Totul este ok acuma. Toată lumea e în regulă. L-am văzut prin geam. Ea părea ok, am văzut-o de la depărtare, ea nu cred că m-a văzut. Mi-am dat seama că este ok. Nașterea naturală este dificilă. Îmi imaginez că i-a fost greu, dar mă bucur că este în regulă. În ultimele 36 de ore, eu am dormit două ore, ea a dormit două ore, doar că eu nu am trecut prin travaliu. Nu am suportat acea procedură, travaliul. Am simțit o detensionare nervoasă când am văzut că și Carmen, dar și copilul sunt ok", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Carmen Brumă a născut miercuri seară un băieţel perfect sănătos, anunțul oficial fiind făcut în emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, chiar de Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Mircea Badea a devenit tătic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel