Badea aşteaptă scuze din partea Alinei Dumitru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea badea 1
mircea badea 1

Mircea Badea a comentat în emisiunea de aseară, reacţiile puternice care au apărut în urma afimaţiilor sale despre Alina Dumitru. Vedeta Antenei 3 susţine că nu a spus nimic rău despre Alina Dumitru şi este o victimă în tot acest scandal. Badea a precizat că aşteaptă scuze din partea Alinei Dumitru pentru că a fost indusă în eroare de "presa băsistă".

Mircea Badea a explicat că singura sa afirmaţie este cea de pe Twitter în care explica de ce nu votează Alina Dumitru. "O doare mâna cu care votează că i-a făcut brazilianca armbar şi a bătut-o la zero”, a spus Badea dumiică pe Twitter.

„Când am văzut că Alina Dumitru a spus că e urât ce a făcut Mircea Badea, am rămas blocat. Eu chiar nu-mi aduc aminte când am jignit-o pe Alina Dumitru! Într-adevăr, am vorbit despre ea în ultimele două minute ale emisiunii de duminică seară, însă mai aveam puţin şi făceam nişte icoane cu Alina Dumitru şi mă închinam la ele. Eu am elogiat-o pe ea. N-am jignit-o. Ah! Şi am mai postat un mesaj pe Twitter despre motivul pentru care doamna Alina Dumitru n-a votat, aşa cum a declarat chiar ea pentru agenţia Mediafax. Am zis că, probabil, are dureri la mână din cauza modului în care a fost bătută de adversara ei din Brazilia", şi-a început Badea explicaţiile.

Apoi, i-a transmis un mesaj Alinei: „Eu sunt victima în treaba asta. Sunt tâlhărit de doamna Alina Dumitru, fără voia ei. Ea e tânără, e naivă şi nu i-a trecut prin cap să verifice ce i-a spus presa abjectă a lui Băsescu. Doamna Alina Dumitru, haideţi să ne maturizăm până mâine (n.r. - marţi). Aştept să faceţi turul televiziunilor, să daţi declaraţii în ziare şi să vă cereţi scuze faţă de mine. Mă aştept la corectitudine din partea Alinei Dumitru. Eu sigur, sigur nu-mi cer scuze, ci aştept scuze".

Mircea Badea a avut această reacţie după ce Alina Dumitru a spus că gestul său este unul reprobabil. "Nu văd ce treabă are politica cu sportul! Mircea Badea este un om despre care se ştie că îi place sportul, mă gândeam că poate înţelege prin ce trece un sportiv. El ar fi trebuit să vorbească frumos despre noi, sportivii, care aducem faimă României, ţara în care s-a născut şi în care trăieşte. Ceea ce a făcut Mircea Badea la adresa mea este urât! Foarte urât! Nu mă aşteptam la aşa ceva, dar dacă el crede că iese în evidenţă cu asemenea lucruri, e treaba lui", a declarat Alina Dumitru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel