Badea a primit mesaje de la niște politicieni. Au vrut să lămurească niște lucruri
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a primit mesaje de la niște politicieni care au vrut să lămurească niște lucruri.

Mircea Badea a citit o știre de pe un site care scria: ”Comisia juridică a Senatului a votat joi seara, în unanimitate, raportul proiectului de lege privind izolarea și carantinarea”. De fapt, nu s-a votat în unanimitate.

”Faptul că legea s-a votat în unanimitate de toți senatorii mă face să vomit. E o lege profund sovietică, pornește de la baze greșite. Votul de joi mă face să nu mă mai duc ever la vot. Dacă s-a votat în unanimitate, eu nu mai am pe cine vota în viața asta”, zisese, inițial, Mircea Badea după ce a citit știrea într-un site. Apoi, realizatorul TV a primit mesaje de la Șerban Nicolae și Titus Corlățean, senatori PSD.

”Mi-a dat Șerban Nicolae mesaj și mi-a spus că este fake news. Nu a fost unanimitate! Au fost 115 voturi din 136. Așadar au fost și oameni zdraveni la cap și s-au opus. Eu nu am votat, zice Șerban Nicolae”, a spus Mircea Badea citind mesajul senatorului PSD.

”Primesc mesaj și de la Titus Corlățean care mi-a spus că unii au fost absenți, trei s-au abținut și împotrivă au fost mai mulți printre care Tăriceanu, Teodorovici. Există oameni care au votat împotrivă. Să faci fake news pe votul din Senat…”, a mai spus Mircea Badea care a adăugat: ”Eu n-aș fi votat această lege”.

Legea privind carantina și izolarea a fost adoptată joi seară de Senat, în calitate de cameră decizională. Raportul legii a fost modificat miercuri seara de senatorii juriști, care au adoptat mai multe amendamente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel