Bacău. O fetiţă de 4 ani a murit, iar fratele ei de 3 ani este în comă după ce s-au intoxicat cu fum
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă
O fetiţă în vârstă de 4 ani a decedat, iar fratele acesteia, de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în locuinţă cu chibriturile, au aprins salteaua patului şi s-au intoxicat cu fum, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu. 

Evenimentul s-a produs marţi seara, în garsoniera în care locuiau cei mici cu părinţii, situată la demisolul unui bloc cu două etaje de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Bacău. Potrivit sursei citate, cei doi copii se aflau în camera garsonierei, iar mama acestora, cu un alt copil de 3 luni, era în bucătărie. 

"Copiii erau singuri în dormitor"



"Copiii de 3 ani şi 4 ani, un băiat şi o fetiţă, erau singuri în dormitor, s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la pat. Au fost degajări mari de fum de la salteaua patului, s-a creat panică şi în casă şi în bloc. Copilul de 3 luni a fost evacuat din primele momente, iar cei doi copii au fost găsiţi inconştienţi de echipele de căutare-salvare ale ISU, şi predaţi SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. La spital, fetiţa a făcut stop cardio-respirator şi a decedat. Băieţelul este în stare comatoasă, instabilă şi nu poate fi transportat la o clinică de specialitate din Iaşi. ISU Bacău a intervenit la eveniment cu 23 pompieri, 2 autospeciale şi echipajul SMURD.

Vezi şi: Atac terorist. 15 morți, inclusiv străini

Avalanşă în Bihor. Trafic blocat pe DN 75

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel