Bacalaureat 2012: Aproximativ 900 de candidaţi susţin marţi proba obligatorie a profilului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bac
bac

Aproximativ 900 de candidaţi susţin marţi proba scrisă obligatorie a profilului din cadrul sesiunii speciale a Bacalaureatului pentru olimpici.

Proba la alegere a profilului şi specializării va avea loc pe 30 mai, iar în 31 mai limba şi literatura maternă pentru elevii olimpici aparţinând minorităţilor naţionale, scrie Agerpres.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18,00), iar depunerea contestaţiilor în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18,00 - 22,00.

Vineri, 1 iunie, vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

Colegiul Naţional Pedagogic 'Ştefan cel Mare' şi Colegiul Tehnic de Comunicaţii 'Nicolae Vasilescu - Karpen' din Bacău găzduiesc, în perioada 19 mai - 1 iunie, sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite ce se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale sportive sau pe discipline.

Cele două centre de examinare din Bacău, care găzduiesc sesiunea specială a Bacalaureatului, beneficiază de un sistem de supraveghere video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel