Baba Vanga, profeții înspăimântătoare pentru 2023: Extratereștrii, explozie nucleară și arme biologice care vor ucide sute de mii de oameni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Baba Vanga, profeții înspăimântătoare pentru 2023: Extratereștrii, explozie nucleară și arme biologice care vor ucide sute de mii de oameni / Foto: Captură video
Baba Vanga, profeții înspăimântătoare pentru 2023: Extratereștrii, explozie nucleară și arme biologice care vor ucide sute de mii de oameni / Foto: Captură video
Vezi în articol ce profeții a făcut Baba Vanga pentru anul 2023.

Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca și Baba Vanga, care ar fi prezis corect atacurile 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare pentru 2023, scrie Irish Mirror.

În timp ce mulți speră că vom avea parte de niște vești bune pe măsură ce ne îndreptăm spre 2023 în câteva luni, predicțiile făcute de Baba Vanga sunt  sumbre și pline de tristețe. femeia misterioasă, care și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, a vorbit despre furtuni solare dezastruoase, o explozie nucleară și invazii extraterestre pentru anul 2023.

După ce a orbit, bulgaroaica a susținut că a primit un dar rar de la Dumnezeu care i-a permis să vadă în viitor. Dacă previziunile făcute de Baba Vanga se împlinesc, lumea ar putea avea un an foarte greu.

Bebelușii de laborator

Una dintre predicții se referă la crearea bebelușilor de laborator, Baba Vanga crezând că părinții viitorului vor putea decide culoarea pielii și caracteristicile copiilor lor.

Previziunea ar putea însemna sfârșitul nașterilor așa cum îl știm noi, cu trăsături și selecții de aspect făcute în laboratoare, mai degrabă, decât norocul genelor.

Explozii nucleare

Clarvăzătoarea a prezis câteva necazuri îngrijorătoare pentru 2023. Oamenii ar putea vedea explozii nucleare, iar asta ar putea cauza probleme grave lumii.

Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare, iar comentariile ei vin cu temeri legate de "șantajul nuclear" din partea Rusiei față de Ucraina.

Războiul din Ucraina a făcut ca trupele ruse să preia centrala nucleară Zaporojie, dar încă nu este clar dacă la acest lucru se referea predicția ciudată a Babei Vanga.

Vizitele extratereștrilor


Baba Vanga a prezis unele probleme și mai ciudate pentru lume anul viitor, extratereștrii urmând să coboare pe Pământ și să facă o vizită. Întreaga lume s-ar putea găsi "acoperită în întuneric" și milioane de oameni ar muri dacă extratereștrii vizitează Pământul anul viitor, a susținut aceasta.

Furtună solară


Acel întuneric ar putea face, de asemenea, parte dintr-o furtună solară îngrijorătoare pe care a prezis-o Baba Vanga, susținând că în 2023 va fi o furtună solară așa cum lumea nu a mai văzut-o până acum. Încărcăturile electrice care izbucnesc de la Soare pot lovi Pământul, potrivit ei. 

Două dintre profețiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit! Vezi care sunt acestea

Două dintre profețiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit. Clarvăzătoarea din Bulgaria, ale cărei predicții vagi s-au răspândit de la moartea ei în 1996, a lăsat o serie de prognoze până în anul 5079. Dar viziunile ei pentru 2022 i-au bântuit pe mulți. Bătrâna, care se pare că a prezis totul, de la moartea Prințesei Diana până la președinția lui Barack Obama, a spus că 2022 va fi cuprins de două dezastre naturale devastatoare.

Baba Vanga a susținut că părți din Asia și Australia vor fi lovite de inundații intense. Acest lucru s-a întâmplat pe coasta de est a Australiei, care a fost inundată de ploi torenţiale la începutul acestui an. De asemenea, ea a prezis vag că orașele mari vor fi lovite de o secetă și de lipsa de apă paralizantă - deși acest lucru ar putea fi interpretat oriunde și în orice moment. Iată că vineri a fost declarată oficial secetă în Marea Britanie. Grupul Național pentru Secetă (NDG) s-a reunit pentru a discuta despre vremea uscată continuă, care se așteaptă să se încheie duminică cu furtuni și ploi abundente.

Și dacă acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, află că Baba Vanga a prezis utilizarea armelor biologice pentru 2023. Se presupune că o "țară mare" va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, conform predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel