Baba Vanga, predicție CIUDATĂ adeverită de liderului talibanilor: ANUL în care TOATĂ lumea va fi controlată de musulmani
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 16 aug 2021, 11:55
WhatsApp
Foto: Youtube Historia
Foto: Youtube Historia
Baba Vanga a făcut o previziune incredibilă, cu mare legătură la preluarea conducerii Afganistanului de către talibani. 

Afganistantul, sub talibani: ”Ne-au legat mâinile la spate și ne-au vândut patria!”. Analist militar: Dezastru! E clar că vor să aplice sharia

Talibanii au intrat duminică în capitala Kabul, ultimul oraș important care rămăsese sub controlul forțelor guvernamentale afgane. Evenimentele s-a desfășurat cu repeziciune, iar informațiile sunt greu de verificat. Mai mult, președintele țării a fugit din Kabul, spunând că a vrut să evite o baie de sânge.

Un purtător de cuvânt al talibanilor a declarat că talibanii nu vor să trăiască în izolare și că tipul și forma de guvernământ în Afganistan vor fi făcute cunoscute în curând. 

"Slavă Domnului, războiul s-a încheiat în țară. Am obținut ce am vrut, adică libertate pentru țara noastră și independență pentru poporul nostru. Nu vom permite nimănui să folosească pământul nostru pentru a agresa pe cineva, iar noi nu le vom face rău celorlalți", a spus Mohammad Naeem. 

Talibanii urmează să se regrupeze din mai multe provincii și vor aștepta până când forțele străine vor părăsi țara, înainte de a crea o nouă structură de guvernare, porivit Reuters.

Baba Vanga a prezis totul: Lumea va fi condusă de musulmani

Înainte să-și dea ultima suflare, Baba Vanga a reușit să prevestească faptul că până în anul 2030 oamenii vor reuși să intre în contact cu alte forme de viață și că până în anul 3797 planeta noastră va dispărea, dar numai câțiva oameni vor avea dreptul să părăsească Sistemul Solar pentru a-și continua existența pe altă planetă.

Bulgăroaica a avertizat că, până în 2170, o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar în 3010, o cometă va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic. Pământul se va cufunda în întuneric, a mai spus ea.

Printre profețiile Babei Vanga pe ani, amintim că a spus că în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrâge considerabil. 

2043: Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitala la Roma. Economia lumii va fi controlată de musulmani.

2066: Statele Unite vor utiliza arma climatică, în încercarea de a readuce Europa la creștinism.

Clarvăzătoarea Baba Vanga, supranumită şi "Nostradamus de Balcani", a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021. După ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, Dumnezeu a binecuvântat-o pe Baba Vanga cu un dar uimitor, acela de a prezice. 

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printre acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Baba Vanga, predicție ciudată pentru 2021

Chiar dacă pare ciudat, aceasta a mai spus și că un „dragon puternic” va prelua planeta. 

"Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri". Este posibil ca Baba Vanga se se refere prin cei „trei uriași” la Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Nu în cele din urmă, Baba Vanga a mai prezis și că anul 2021 va fi plin de dezastre, seisme sau cataclisme. 

Declarația liderului talibanilor, semne de întrebare

Predicțiile Babei Vanga legate de conducerea lumii de către musulmani pare să fie întărită de o declarație făcută de liderul talibanilor. 

Este credința noastră că într-o zi mujahadinii vor câștiga, iar legea islamică va fi nu doar în Afganistan, ci în toată lumea. Nu ne grăbim” a spus comandantul talibanilor pentru CNN.

Cine este liderul taliban Mullah Abdul Ghani Baradar

Mullah Abdul Ghani Baradar, noul „președinte”, așa cum i se spune deja, a fost șeful guvernului talibanilor în exil, cu sediul la Doha și ar fi părăsit Qatarul pentru a ajunge de urgență în Afganistan, citează fanatik.ro

Profilul public al liderului s-a limitat în mare măsură la lansarea mesajelor anuale în timpul sărbătorilor islamice.

Despre Abdul Ghani Baradar se știe că a fost crescut în Kandahar – locul de naștere al mișcării talibane.

La fel ca majoritatea afganilor, viața lui Baradar s-a schimbat pentru totdeauna după invazia sovietică de la sfârșitul anilor 1970, transformându-l într-un insurgent.

Se credea că a luptat cot la cot cu clericul cu Mullah Omar. De altfel, cei doi vor înființa mișcarea talibană la începutul anilor 1990, pe fondul haosului și corupției războiului civil care a izbucnit după retragerea sovietică.

În urma prăbușirii regimului talibanilor din 2001, se crede că Baradar se număra într-un grup mic de insurgenți care s-a apropiat de liderul interimar Hamid Karzai.

Arestat în Pakistan în 2010, Baradar a fost ținut în custodie până când presiunile din Statele Unite l-au eliberat în 2018 și mutat în Qatar, unde a fost numit șef al biroului politic al talibanilor și a supravegheat semnarea acordului de retragere cu americanii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?