Baba cu pușca din Oltenia își caută dreptate la CEDO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Terorista cu pușca din Oltenia, în vârstă de 81 de ani, a decis să-și caute dreptatea la CEDO, după ce Poliția i-a confiscat arma.

La 81 de ani, faima Mariei Grecu din satul Marotinu de Sus, judeţul Dolj, a depășit granițele țării. Acesteia i s-a întocmit, în 2009, un dosar penal  pentru  deţinere ilegală de armă neletală, după ce în nenumărate rânduri și-a pus vecinii la punct cu pușca. 

Acum, bătrâna a decis să-și caute dreptatea la CEDO.  „Vreau arma înapoi. Eu nu am făcut rău nimănui. Am folosit-o doar în momentul în care m-am simţit ameninţată. Nu înţeleg de ce poliţiştii mi-au luat puşca. CEDO o să îmi facă dreptate. Puşculiţa mea mă apăra de hoţi. Acum ce facă dacă intră cineva peste mine în casă. Eu stau singură şi nu are cine să mă apere", a povestit Maria Grecu pentru oltenianews.com.

Sute de plângeri depuse la Poliție

 „Terorista din Oltenia", așa cum este supranumită baba Maria a mai povestit că a depus sute de plângeri la poliţie şi parchet împotriva celor care au încălcat legea. 

Oamenii din  Marotinu de Sus au povestit că de 20 de ani sunt terorizaţi de Maria Grecu. „Ne ameninţă tot timpul. Nimeni din sat nu vorbeşte cu ea. Dacă nu îi convine ceva ne dă în judecată. Pe un consătean s-a supărat că mergea prea des pe stradă şi l-a ameninţat în anul 2009 cu puşca", a povestit o consăteancă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel