”Bă, ți-am operat nevasta”. Ungureanu: El nu și-a făcut meseria de medic pentru care este plătit, el mi-a făcut mie un favor și eu trebuie să las ciocul mic
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Află ce declarații a făcut Emanuel Ungureanu, deputat USR, în cadrul emisiunii ” #Rezist ”.

„Este live tot ce vă spun eu, este probat video. Eram în live, cu camera, cum fac în Comisiile de Sănătate ca oamenii să vadă pe ce dau banii. Ăsta este singurul motiv. Îl plătesc pe Ungureanu să fie în Comisia de Sănătate, vreau să văd ce muncește. Fiind pe live, așa cum sunt cu dumneavoastră, Stamatian zice: 'Băăă... ți-am operat nevasta, bă'. Deci, în mintea lui, pentru că el și-a făcut profesia de medic, el trebuia să se asigure și cumva șantaja prin ce spunea: 'Băi, tu să nu mai critici, tu să nu mai spui că sunt cu Umefistanul, că ai o datorie. Ți-am făcut bine nevasta, ți-am scos copilul sănătos din burta mamei'. Deci, el nu și-a făcut meseria de medic pentru care este plătit, el mi-a făcut mie un favor și eu trebuie să las ciocul mic.

Cîrstoiu și jurnaliștii

Ce zice doctorul Cîrstoiu, candidatul PSD la Primăria Capitalei. Vin niște jurnaliști și ne întreabă de averea lui. El este în incompatibilitate, în conflict de interese, lucra și la o clinică privată și era și manager. (...) Și Curtea de Conturi, și SRI-ul, și toată lumea știa că este în incompatibilitate dar, ce spune el? Vine jurnalistul și pune o întrebare logică: ”De unde aveți atât de mulți bani dacă lucrați la stat, iar în acte nu apar nici Tesla, nici casele?” Ce spune el, exact același bă pe care l-am avut eu în comisia de sănătate. (...) Deci, el, practic, le-a spus jurnaliștilor: ”Băăă... dar, nu de asta v-am operat eu ca voi să 'shhh' când e vorba?' ”, a declarat Emanuel Ungureanu, deputat USR, în cadrul emisiunii ”#Rezist”.

Declarația prof. Cătălin Cîrstoiu, despre acuzațiile de incompatibilitate

"În primul rând că nu Corpul de Control al Primului Ministru şi niciun corp de control decide dacă cineva în ţara asta e în stare de incompatibilitate sau conflict de interese. Dar când apare un articol în presă şi înainte primeşti mesaj de la jurnalist că îi pare rău că scrie şi că nu crede în ce scrie, e suficient. Nu sunt, doamnă, incompatibil, nu sunt în conflict de interese, e opinia mea şi, dacă vreţi detalii suplimentare, la momentul respectiv am prezentat un punct de vedere al Corpului de Control al Primului Ministru, care şi-a invalidat el singur, pentru că invocase o bază legală, care nu exista, parte din raport", a spus Cătălin Cîrstoiu, luni, la Institutul Clinic Fundeni.

El a precizat că a fost sesizată şi Agenţia Naţională de Integritate, singura instituie care poate decide acest aspect.

"Dar având în vedere documentele ulterioare pe care le-am primit la Spital Universitar de la Agenţia Naţională de Integritate, eu înţeleg că a fost sesizată Agenţia Naţională de Integritate pe acest aspect, singura instituţie care decide dacă este sau nu condiţia legală pentru a declara aşa ceva. Din punctul meu de vedere, nu am niciun fel de conflict de interese sau incompatibilitate", a mai spus candidatul.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel