Azi, Lună Plină în Vărsător, noi previziuni pentru Gemeni, Rac, Leu, Berbec, Taur, Balanță, Scorpion, Pești. Următorul pas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pe 12 august, când are loc o Lună Plină în Vărsător.

O Lună Plină în Vărsător va avea loc pe data de 12 august. „Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în șuturile lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut”, a spus Daniela Simulescu.

Ca de obicei, horoscopul zilnic va fi difuzat începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Astrele te invită să fii mai selectiv atunci când este vorba de oamenii cărora le dedici din timpul tău. Mai ales în cazul prietenilor. 

Taur

În zona profesională vor fi câteva tensiuni care te vor consuma. Pare că toată lumea este preocupată de ceartă, mai puțin de muncă. 

Gemeni

Una dintre acele zile în care te poți gândi mai serios la următorul pas pe care îl vei face. Este nevoie de o schimbare. 

Rac

Răceala partenerului te va pune pe gânduri. Nu neglija deloc partea financiară! Nu este momentul pentru a face cheltuieli aiurea. 

Leu

S-ar putea ca nicio relație să funcționeze. Persoana iubită îți dă mari bătăi de cap, iar parteneriatele profesionale te epuizează degeaba. 

Fecioară

Colegii nu vor fi alături de tine ca altădată. S-ar putea să fie nevoie să te descurci singur într-un proiect amânat deseori. 

Balanță

Te irită nepăsarea celorlalți. Dar Luna Plină îți cere să nu mai aștepți de la alții, ci să înveți să îți oferi tu primul ce ai nevoie. 

Scorpion

Vei sta foarte prost cu timpul și chiar nu vei mai putea să faci compromisuri. Mai ales față de membrii familiei. Și de aici vor apărea supărări. 

Săgetător

Cuvintele tale vor fi mai dure. Nu vei fi foarte conștient de impactul pe care îl vor avea în viața oamenilor apropiați. 

Capricorn

Luna Plină activează zona banilor. Pot apărea unele cheltuieli serioase, dar poți hotărî să economisești o sumă importantă. 

Vărsător

Oricât de entuziasmat ai părea față de un proiect, nu îți vei găsi energia necesară să te ocupi de acesta așa cum ți-ai dori. 

Pești

Nivelul de oboseală este foarte ridicat, nu neglija odihna și relaxarea. Deci ar fi bine să eviți cât poți orele suplimentare. 

 

 

„Suntem în sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel