Avocatul Cuculis dă Primăria Generală în judecată. Un şobolan i-a ros piese de la motor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Adrian Cuculis
Facebook Adrian Cuculis
Avocatul Adrian Cuculis a anunţat că va da în judecată Primăria Generală, după ce un şobolan i-a distrus maşina. 

"Şobolanii din Bucureşti, mai nou, asta fac. Au ajuns foarte mari. S-a ajuns aici printr-o neglijenţă crasă a Primăriei Generale. Pentru 2020, planul de deratizare unitar a fost stabilit în noiembrie 2019. Gospodarul a zis clar că trebuie să ştie în 2020 ce face cu şobolanii din Bucureşti. Pentru 2021, le amintesc tuturor că planul acesta a fost aprobat în mai 2021. Avem invazie de şobolani, de gândaci, de gărgăriţe şi probabil şi de căpuşe. E primul proces, cred. Şobolanii mi-au distrus maşina, mi-au ros o rolă care încărca bateria. Pentru lucrurile astea, trebuie să plătească cineva. Eu sunt absolut convins că nu sunt singurul în situaţia asta, ci mai sunt mulţi alţii care nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu am avut cumva noroc că am găsit făptaşul la service, după ce maşina m-a lăsat în mijlocul Bucureştiului şi a trebuit să o iau pe platformă. Lucrurile devin foarte serioase. Este un semnal de alarmă!", a declarat Adrian Cuculis la România TV. 

Fotografie cu şobolanul la motor, postată pe Facebook 

"Dragă Primar General Nicușor Dan!

Să ştii că îmi parchez maşina regulamentar în locul de parcare pe care îl plătesc la ADP, având în vedere că pe raza sectorului unde locuiesc ne călcăm în picioare şi în roţi. În fine, trecând peste asta, am aflat de dată recentă că deratizarea Bucureştiului s-a făcut fix la "mişto", exact aşa cum s-a făcut şi dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma. Ţin să-ţi aduc spre ştiinţă că intenţionez să te dau în judecată fiindcă şobolanii care aleargă pe străzi mi-au mâncat cureaua la alternatorul de la maşină şi am fost nevoit să mă car cu platforma până la reprezentanţă pentru a se constata că defecţiunea tehnică e mai degraba biologică.

Constatarea este făcută pe bază de proprii simţuri de către mecanicul care s-a şi apucat de înlocuirea acelei curele. Hai să ne fie măcar un pic ruşine", a scris Adrian Cuculis pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel