Avocata tânărului care a provocat accidentul de la 2 Mai, primele declaraţii. "Nu e consumator de droguri, le-a primit în Vama Veche"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO: Freepik @nomadsoul1
FOTO: Freepik @nomadsoul1
Avocata lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din 2 Mai, a anunţat că tânărul nu ar fi consumator de droguri, ci le-a primit în Vama Veche. 

„Atitudinea lui este una de regret profund, este în stare de şoc, plânge şi îi pare rău. Părinţii încearcă să ia legătura cu failiile victimelor pentru a le ajuta. Sunt două persoane vătămate la spital şi urmează să ia legătura cu aceştia pentru a-i ajuta în vederea uşurării situaţiei.

Băiatul a realizat ce a făcut, îi pare rău. S-a tot vehiculat în mediul online, dar au fost informaţii de pe anumite imagini cu el, nu au fost declaraţii. Nu este beizadea, părinţii nu sunt oameni cu bani care n-au ce face cu ei şi-i dau copilului să se drogheze. Sunt oameni simpli, normali.

El a recunoscut ca a consumat droguri, urmează să vedem acum persoana care i-a dat. El nu este consumator de droguri, le-a primit în Vama Veche.

Tatăl lui are două maşini, însă el nu are nimic pe numele lui. El doar ce a terminat liceul şi se pregătea să intre la facultate", a declarat avocata lui Vlad Pascu., conform RomâniaTV.net.

În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără, de 20 de ani, şi un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti, la scurt timp, în staţiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel