Avocata nepotului miliardarului Carlos Slim, declarație bombă după decizia Tribunalului Bucureşti
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Decizie şocantă a Tribunalului Bucureşti, în războiul dintre Hector Bitar de la Penna, nepotul miliardarului Carlos Slim, și Irina Cristescu. Judecătorii au decis ca o fetiţă de numai doi ani să fie trimisă cu forţa în Mexic, la familia tatălui ei, în detrimentul familiei mamei, care a crescut-o aici, în ţară, de la 2 luni.

Milionarul nici măcar nu s-a deranjat să-și angajeze un avocat în România. El a fost reprezentat de o apărătoare desemnată din oficiu - de Mariana Dancău. Aceasta a spus că nu a vorbit NICIODATĂ cu tatăl copilei, milionarul Hector Bitar de la Penna.

Întrebată dacă a comunicat vreodată cu milionarul mexican pe parcursul procesului, avocata a zis: "Am comunicat prin Ministerul Justiției. Am trimis documentele necesare. Am făcut adresă prin mail și, de asemenea, documentele le-am trimis prin Ministerul Justiției. (...) Urmează să se redacteze hotărârea de astăzi și se va pune în executare de bună voie în termen de două săptămâni. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, mama va fi obligată să plătească o amendă. Nu este definitivă. Poate fi atacată cu recurs, dar este o decizie executorie".

"Așa cum a știut să ia copilul fără acordul tatălui, așa ar trebui să și trimită copilul înapoi. O să vorbesc cu tatăl fetiței, dacă voi fi sunată. Până acum nu am vorbit cu el", a mai zis apărătoarea lui Hector Bitar de la Pena la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel