Avocata lui Mihail Bălășescu, ipoteze șocante. Ce spune Lucian Bolcaș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un bărbat a fost găsit spânzurat în Bușteni, vineri. Este chiar socrul lui Mihail Bălășescu, liberalul care a fost ucis la începutul lunii septembrie. 

Potrivit anchetatorilor, socrul lui Mihail Bălășescu este chiar cel care l-a ucis pe liberal. Trupul a fost găsit de un turist în zona telecabinei din Bușteni. Mașina închiriată de socrul liberalului a fost găsită abandonată, luni dimineață, în Bușteni. 

Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, la începutul lunii septembrie, într-o locuință din Bragadiru, județul Ilfov. Principala ipoteză: crimă. Principalul suspect: socrul său. 

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihai Bălășescu, a declarat, că Mihail Bălășescu avea un conflict atât cu fostul socru, dar și cu fosta soție Ana Maria Burghel din cauza împărțirii averii după divorț. 

Ipotezele avocatei lui Mihail Bălășescu

La Antena 3, avocata liberalului a spus, vineri, la Antena 3, în emisiunea "100 de minute", că "dacă ipoteza pe care au mers polițiștii și procurorii este a unui simplu inculpat, respectiv dl Bălășescu a fost ucis doar de către socru, suntem în ipoteza în care există o cauză care împiedică exercitarea acțiunii penale și acțiunea se stinge prin clasarea cauzei prin care se pune punct final. Însă, eu cred totuși că nu se merge doar pe această ipoteză și sper ca anchetatorii să facă toate demersurile necesare pentru a afla dacă sunt indicii care ar conduce la continuarea urmăririi penale față de diverși complici. Dacă sunt aceste indicii, față de socru se dă ordonanță de clasare și față de ceilalți se continuă urmărirea penală (...) În ceea ce mă privește, cred că sunt multe semne de întrebare și față de faptul că socrul a fost găsit cu un pistol la brâu, din nou se naște ipoteza că dl Bălășescu nu ar fi urcat pur și simplu în apartamentul socrului știind că acesta deține un pistol și că avea niște conflicte anterioare cu el (...) Dl Bălășescu nu ar fi urcat pur și simplu la o discuție amicală cu tatăl Anei Maria. (...) În momentul în care a fost găsită acea mașină cu care se presupune că s-ar fi deplasat la Bușteni au fost anumiți martori care au spus că nu ar fi coborât singur. Și se pune întrebarea de ce a fost găsit cu pistolul la brâu și spânzurat tocmai într-un loc până la care a parcurs o distanță în munte și de ce n-a folosit pistolul dacă tot avea remușcări cu privire la ceea ce făcuse". 

Avocatul Lucian Bolcaș a spus că între două forme de sinucidere, o persoană folosește forma cea mai ușoară și mai apropiată de meseria lui, dar "un sinucigaș care se spânzură având asupra lui o armă de foc nu există, între două forme de moarte o alegi pe cea mai ușoară și cea mai ușoară e glonțul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel