Avocata din Iași care s-ar fi aruncat de la etajul 6 era însărcinată
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Avocata care a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul șase al unui bloc din Iași era însărcinată. 

Avocata Monica C., care a murit după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc din Târgu Cucu, Iași, era însărcinată, s-a stabilit în urma autopsiei. 

Surse din cadrul anchetei spun că tânăra avocată știa că urma să devină mamă, potrivit ziaruldeiasi.ro.

S-ar fi certat cu iubitul la o petrecere, în noaptea cu pricina

Monica C. s-ar fi aruncat de la fereastră în urma unor certuri cu iubitul ei, Sebastian F. Ei locuiau împreună în apartamentul din centrul orașului și, vineri noapte, ei au fost la o petrecere unde s-ar fi certat. Discuțiile contradictorii ar fi continuat și acasă. 

Bărbatul, care a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, a mărturisit că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de la fereastra locuinței.

VEZI ȘI: Incident la metrou. O tânără de 20 de ani s-a aruncat pe șine

Iubitul avocatei a sunat la 112, în jurul orei 4:30

Apelul la 112 a fost efectuat de iubitul avocatei, pe 19 iunie, în jurul orei 4:30 dimineața.

Reprezentanții IPJ Iași au transmis atunci că 'în dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi.'

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au identificat o tânără de 26 de ani. Ulterior, a fost declarat și decesul acesteia. 

'În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului', mai informau reprezentanții IPJ Iași, conform Adevărul.

Cel mai probabil, cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Nu au fost găsite urme de violență pe corpul tinerei avocate.

O altă avocată a murit săptămâna trecută

Un accident cumplit s-a produs joi, 17 iunie, pe raza localității Brănești. O avocată din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce autoturismul la volanul căruia se afla a intrat într-un cap de pod. În mașină mai erau și fiicele ei gemene, în vârstă de 10 ani, care au fost grav rănite. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel