Urmărește emisiunea live
Avocată desfigurată după o operație estetică-FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Clipe de groază pentru o avocată renumită din Alba Iulia!

Femeia a fost desfigurată de un medic după ce a a apelat la acesta ca să scape de nişte riduri pe care le avea pe frunte.

Avocata a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru vătămare corporală.

Cum a început totul

În urmă cu aproximativ doi ani, ea a decis să-și injecteze toxină botulinică în diverse zone ale feței. Imediat dupa operație, a observat cu stupoare că fața i se umfla și starea de sănătate i s-a agravat brusc iar fața i-a paralizat.

S-a dus la Urgențe apoi a fost internată în Spitalul Județean de Urgență. În urma investigațiilor, avocata a aflat că doctorul nu i-a injectat botox ci o substanță chinezească, neautorizată, mult mai ieftină, pe care a testat-o pe fața ei, punându-i viața în pericol.

Supărată pe lipsa de reacție a medicului Oancea Adrian a decis să-și caute dreptatea în fața legii și a depus plângere penală, pentru vătămare corporală, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Chiar dacă au trecut aproape doi ani, nimeni nu a avut nici o reacție în acest dosar. La scurt timp, după demararea cercetărilor, doctorul Oancea Adrian a decis să se suspende din funcția pe care o deținea la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Raluca se chinuie de atunci să repare greșeala medicului. A făcut mai multe tratamente și acum reușește să-și miște aproximativ 70 la sută din mușchii feței. Ea a precizat că nu se va opri până când nu i se va face dreptate, pentru ca alte femei să nu mai pățească așa ceva, scrie Moniturulab.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel