Avocata Carmen Obârșanu: Fiica lui Dincă a mințit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Carmen Obâșanu / Facebook
Foto: Carmen Obâșanu / Facebook
Avocata Carmen Obârșanu a făcut o dezvăluire explozivă în cazul Caracal.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a venit la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte. Carmen Obârșanu a dorit să le arate magistraților că s-au sustras documente importante din dosar.

După ce a studiat mare parte din dosar, avocata a găsit o imagine care ridică mari semne de întrebare. 

„În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document.   

L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani.   

Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a declarat avocata Carmen Obârșanu, potrivit Adevărul.

Carmen Obârşanu a mai spus că documentul nu apare în niciun proces verbal și nici nu mai există la dosar. În schimb, fotografia da.

„De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a mai spus Carmen Obârşanu. 

Pe 30 septembrie, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova se vor pronunța dacă poate să înceapă procesul sau cazul care a cutremurat România se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel