Avocata Alinei Bica, REȚINUTĂ. Reacția lui Victor Ciutacu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a oferit un punct de vedere după ce Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost reținută de procurorii DNA.

Jurnalistul spune că ce se întâmplă, în aceste momente, cu Laura Voicu este o poveste care sfidează orice logică.

"Hai, băi, nepoțeii lui Stalin, ați căutat-o mult pe Laura Voicu s-o găsiți de pericol social și extensie a marii corupții? E penibil ceea ce faceți și alimentați voi înșivă suspiciunea rezonabilă că-i ordin de zi pe unitate s-o faceți cu orice preț pe Bica.

Dacă asta-i infracțiune de ridicat omul de pe stradă, eu sunt nepotul Arcului de Triumf. Ca să nu mai zic că a-l reține pe cel care ar fi favorizat infractorul, iar în paralel a-l ține-n libertate pe infractor, e de un ridicol sinistru. O avea și dreptul ăsta măreția lui, dar povestea asta sfidează orice urmă de logică elementară...

P.S. Și eu mă gândeam dimineață s-o invit să spună cum a anulat primul mandat de arestare al lu' Bica. Să mă dau și eu popular și să-mi închipui în gura mare că mi-au umflat deliberat invitata?", a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: LAURA VOICU, avocata Alinei Bica, REȚINUTĂ PENTRU 24 DE ORE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel