România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 19 sep 2019 / 14:24
Avion prăbușit în nord-vestul Franței
Foto cu caracter ilustrativ
Un avion s-a prăbușit în urmă cu puțin timp în nord-vestul Franței. Autoritățile locale au anunțat că nu au fost înregistrate victime. 

Un avion militar de tip F-16, aparținând forțelor aeriene belgiene, s-a prăbușit joi dimineață în regiunea Morbihan din nord-vestul Franței, nu s-au înregistrat victime, au anunțat autoritățile locale, potrivit cotidianului Le Figaro.

”Aeronava a decolat din localitatea Florennes, din Belgia, și se îndrepta către baza aeronautică navală Lann-Bihoué din Morbihan”, au transmis oficialii într-un comunicat. ”Pilotul și copilotul s-au putut catapulta înainte de prăbușire. Ambii au fost localizați și sunt în viață”, au adăugat aceștia.

Unul dintre piloți se află în custodia serviciilor de securitate care s-au deplasat la fața locului. Cel de-al doilea se află momentan suspendat de o linie de înaltă tensiune, iar echipele de intervenție se află la fața locului pentru a ajuta la recuperarea militarului, a adăugat prefectura Morbihan. Perimetrul a fost securizat și este păzit de jandarmi. Prefectul din Morbihan a declanșat o celulă de criză. 40 de pompieri și 20 de autoutilitare au fost mobilizate în zonă.

”Putem confirma că un avion F-16 cu două locuri, care efectua un zbor de antrenament, s-a prăbușit în această dimineață în apropiere de Lorient. Cei doi pasageri au reușit să se catapulteze, scaunele de evacuare au funcționat. Un echipaj al Direcției de securitate aeriană din Belgia s-a deplasat în zonă”, a anunțat Ministerul belgian al Apărării.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro