Avion întors din drum de fiica patronului Korean Air, furioasă de cum a fost servitâ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Anchetă deschisă de Ministerul sud-coreean al Transporturilor, după ce fiica patronului Korean Air a ordonat întoarcerea unui avion, nemulțumită fiind de modul de servire a aperitivului. 

Cho Hyun-ah, vicepreşedinta executivă a companiei sud-coreene Korean Air conduse de către familia sa, a cerut, vinerea trecută, înlocuirea şefului personalului de la bord cu câteva minute înainte de decolarea de la New York, în timp ce avionul rula deja pe pistă, a anunţat Korean Air, potrivit Mediafax.

Nemulțumirea fiicei patronului Korean Air a fost cauzată de faptul că a fost servită cu nuci Macadamia pe care nu le-a cerut şi care, pe deasupra, nu i-au fost aduse într-un bol, ci în ambalaj.

Ea a considerat că este vorba despre o nerespectare de către şeful de cabină a recomandărilor referitoare la serviciul general la bord şi, ca atare, despre o potenţială ameninţare la adresa securităţii celor 250 de pasageri.

În urma incidentului, a vionul a aterizat cu 11 minute întârziere la destinație. 

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a anunţat că a deschis o anchetă. Modul în care s-a comportat Cho Hyun-ah a fost "total nepotrivit", a declarat un oficial de la minister pentru AFP, sub protecţia anonimatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel