Avion de pasageri prăbușit în nordul Pakistanului. O cunoscută vedetă, la bordul avionului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Un avion de pasageri care zbura pe ruta Chitral-Islamabad a disparut miercuri de pe radare. Un oficial al poliției pakistaneze a precizat că aeronava s-a prăbușit undeva în nordul țării.

Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA) care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad, a dispărut miercuri de pe radare, informează publicația pakistaneză DawnNews, citată de Agerpres.

La bordul avionului s-ar fi aflat 31 de barbati, 9 femei si 2 copii, plus echipajul format din 5 persoane.

Un oficial al poliției din provincia Khyber-Pakhtunkhwa a anunțat că aeronava s-a prăbușit în regiunea din nordul țării și că echipele de salvare se îndreaptă spre locul respectiv, notează Reuters.

Avionul a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat de pe un aeroport din din regiunea Chitral, din nordul Pakistanului, transmite Reuters, care citează posturi de televiziune locale.

[citeste si]

Radio Pakistan a confirmat ca avionul s-a prabusit in apropierea orasului Havelian din nordul tarii. Printre pasageri s-ar fi numarat si Junaid Jamshed, unul dintre cei mai populari cantareti si prezentatori TV din Pakistan, impreuna cu familia sa. Armata a inceput cautarile, mai multe elicoptere fiind trimise in zona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel