Avion Blue Air, care venea de la Praga la Bucureşti, s-a depresurizat deasupra Carpaţilor. Panică la bord
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un avion al companiei Blue Air, care venea de la Praga la Bucureşti, s-a depresurizat deasupra Munţilor Carpaţi, motiv pentru care pilotul a fost nevoit să coboare rapid de la 10.000 de metri la 2000 de metri. 

Este vorba despre o aeronavă Boeing 737. 

”În cazul prea putin probabil al depresurizarii avionului, măștile de oxigen cad din compartimentul aflat deasupra dvs. Da, azi au căzut datorită unor probleme tehnice și senzația nu a fost una tocmai plăcută… dar am ajuns cu toții în siguranță la sol!!”, a scris pe Facebook un pasager.

Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook şi mai multe fotografii şi filmări din aeronavă. 

Nici un pasager nu a fost rănit, iar aeronava a fost adusă la sol în siguranţă. Se cercetează acum cauza acestui incident. 

La New York, pasagerii unui avion au fost evacuaţi 

Cei 78 de pasageri aflaţi la bordul unui avion a fost evacuaţi "de urgenţă", sâmbătă după-amiază, imediat după aterizarea pe aeroportul La Guardia din New York, din cauza comportamentului unui pasager care a fost arestat, a anunţat compania Republic Airways, informează Agerpres, citând AFP.

Aeronava, un Embraer E-175 care a decolat din Indianapolis cu destinaţia La Guardia, "a declarat o urgenţă şi a aterizat... fără incidente ca reacţie la comportamentul unui pasager aproape de încheierea zborului", a declarat compania într-un mesaj transmis AFP.

"La ieşirea de pe pista activă, avionul s-a oprit pe o cale de rulare şi a efectuat o evacuare de urgenţă, ca măsură de precauţie", a precizat Republic Airways, adăugând că "pasagerul implicat în incident a fost reţinut".

Un purtător de cuvânt al companiei nu a dorit să ofere detalii cu privire la comportamentului pasagerului. Contactată de AFP, conducerea aeroportului din New York nu a răspuns imediat.

Avion rusesc, prăbușit în regiunea Tatarstan

Un avion L-410 s-a prăbuşit duminică în apropierea unei localităţi din regiunea Tatarstan, 19 persoane pierzându-şi viaţa, iar alte trei fiind rănite, informează agenţia de ştiri Interfax care citează o sursă, relatează Reuters.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că la bordul avionului se aflau 23 de persoane, conform agenţiei de presă RIA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel