”Avioane ținute la sol”. Ion Cristoiu, surpriză TOTALĂ: El e cel mai vocal politician în chestiunea cu TAROM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion Cristoiu
Ion Cristoiu
Ion Cristoiu a spus cine este cel mai vocal politician în scandalul TAROM.

"Dan Barna este cel mai vocal în chestiunea cu TAROM. Asta în timp ce ne roagă pe toți să nu credem ancheta RISE PROJECT. Dar noi de ce să-l credem când spune că fosta șefă de la TAROM are dreptate în scandalul cu ministrul Cuc? Omul are o problemă", a zis Ion Cristoiu la Antena 3 în emisiunea Cătălinei Porumbel.

Ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri seara că nu i-a solicitat fostului director general de la TAROM, Mădălina Mezei, să reţină avioane la sol, precizând însă că a întrebat-o pe aceasta ce parlamentari zboară şi dacă totul este în regulă.

VEZI ȘI: Octavian Hoandră s-a întâlnit cu Florian Coldea. "Vă fac o destăinuire" / "Ți-a propus să preiei șefia USR?"

"Nu i-am cerut să ţină niciun avion la sol, nici nu aveam cum să îi cer doamnei (Mădălina Mezei, n.r.) să ţină avioanele la sol. Ca să ţii un avion la sol trebuie să aibă nişte probleme tehnice. Dacă se va întâmpla la un moment dat ca un avion să aibă probleme tehnice nu este vinovat ministrul Transporturilor. Nu puteam eu să cer. Cui să cer? Să mă duc eu la piloţi? Să mă duc eu la mecanici? Să mă duc eu să scot o piuliţă, un senzor, ce să fac eu la avioane?(...)Am întrebat-o într-adevăr pe doamna pe Mezei ce parlamentari zboară şi dacă totul este în regulă şi dacă vin cursele cum trebuie. Aflasem şi eu pe surse, ca toată lumea, de la opoziţie, că a-şi opri eu avioanele", a explicat Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Transporturilor.

Pe de altă parte, Cuc a subliniat că Mezei se încurcă în minciuni în condiţiile în care prima dată aceasta a vorbit de anulări de curse apoi de reţineri la sol.

VEZI ȘI: EXCLUSIV "Avioane ținute la sol". Cezar Osiceanu, pilot TAROM, rupe tăcerea după acuzațiile Mădălinei Mezei la adresa ministrului Cuc

"Doamna se încurcă în propriile minciuni. Am văzut că a zis prima dată de anulări de curse, apoi de reţinere la sol, că e vorba de patru sau de cinci aeronave. Doamna Mezei uită că cei din familia ei au dorit pentru ei sau pentru grupurile lor de interese numai funcţii de conducere? Chiar soţul dânsei a fost pus în funcţia de director general adjunct al TAROM, cu sprijinul celor de la PNL, şi după şase luni a fost dat afară, presupun că tot pentru incompetenţă", a subliniat Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel