Data actualizării:
Data publicării:

"Aveți mare grijă!". Jamila, după ce a fost acuzată de furt: Nu pot face tranzacţii. Mi se pare halucinant să faci asemenea afirmaţii!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook JamilaCuisine
Sursa foto: Facebook JamilaCuisine
Jamila le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc, după ce a fost acuzată de furt, semnalând o situație periculoasă.

”Din categoria Credeam că am trăit să le văd pe toate.

O doamnă mi-a scris pe mail să mă acuze că i-am furat mamei ei bani de pe abonamentul telefonului prin abonare la JamilaCuisine. Am încercat să-i explic doamnei că eu nu am un sistem de abonare contra cost şi că nici n-am avut vreodată. Practic eu nu am acces la abonamentele telefonice şi nu pot face tranzacţii prin care să iau sume de bani. Nu am cum să fac asta! Doamna nu a venit cu nicio dovadă, nici nu avea cum, însă a continuat cu scuzele.

Schimbul de replici mi-a dat de gândit şi vi-l las şi vouă mai jos. Am eliminat nume şi date personale pentru a proteja identitatea persoanelor în cauză. Cu această ocazie ţin să menţionez încă o dată că JamilaCuisine nu solicită niciun fel de plată de la abonaţi. Abonarea pe Facebook, Youtube, Instagram şi Tiktok este 100% gratuită, aşa a fost mereu şi aşa va rămâne. Nu solicităm vreo taxă de abonare, nici nu am solicitat vreodată, conţinutul pe care îl producem fiind 100% gratuit pentru oricine. Nu cerem acces la abonamentele de telefonie, nici la carduri, conturi bancare sau la orice altă metodă de plată.

"Aveţi mare grijă la escroci şi nu apăsaţi pe linkuri dubioase"

Aveţi mare grijă la escroci şi nu apăsaţi pe linkuri dubioase, indiferent dacă vă promit câştiguri în bani sau bunuri! Dacă vedeţi orice tentativă de escrocherie care foloseşte numele JamilaCuisine, vă rog mult să-mi atrageţi atenţia pentru a putea contacta organele de cercetare penală pentru că aceasta este o infracţiune care se pedepseşte.

I-am contact şi pe cei de Vodafone, le-am trimis această conversaţie şi le-am cerut un punct de vedere! Mi se pare halucinant să faci asemenea afirmaţii, mai ales că nu au niciun fundament, iar voi, cei care mă urmăriţi de ani şi ani de zile, ştiţi că eu nu am cerut şi nu cer nici măcar 1 leu pentru conţinutul pe care vi-l ofer. Voi vorbi şi cu avocatul meu pentru a vedea ce se mai poate face în această situaţie. Vă ţin la curent!”, a scris Jamila pe Facebook.

Citește și:

Gina Pistol, despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu: Nu știu dacă oamenii pot înțelege iubirea dintre noi, dar este curată și sinceră

"Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete", a spus Gina Pistol pentru viva.ro.

"Este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea"

"Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp", a mai spus prezentatoarea "Chefi la cuțite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel