Averea parlamentarilor de Alba. Cu ce se laudă Florin Roman de la PNL
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Averea parlamentarilor de Alba. Cu ce se laudă Florin Roman de la PNL / Foto: Facebook Florin Roman
Averea parlamentarilor de Alba. Cu ce se laudă Florin Roman de la PNL / Foto: Facebook Florin Roman
Mai mulți parlamentari de Alba și-au publicat averile.

Mai mulți parlamentari de Alba, printre care și Florin Roman de la PNL, și-au depus declarațiile de avere și interese, aferente anului trecut. Majoritatea dintre ei dețin case, apartamente și terenuri, mașini și bani în conturi, scrie Alba24.ro.

VEZI ȘI: Dan Barna, declarație de avere. Investiții de 1,45 milioane de lei

Florin Roman (PNL): bijuterii de 5.000 de euro

Deputatul liberal de Alba, Florin Alba, deține o casă de 300 de metri pătrați la Alba Iulia, construită în 2012 împreună cu familia. De asemenea, mai deține un teren de 620 de metri pătrați, pe care este construită casa.

Florin Roman deține și un autoturism Volvo XC 60 din 2011.

Potrivit declarației de avere, Florin Roman are și bijuterii în valoare de 5.000 de euro. În bănci are câteva depozite în lei care însumează aproximativ 160.000 de lei. De la Camera Deputaților a încasat în 2020 suma de 157.089 de lei (indemnizație).

VEZI ȘI: Ludovic Orban, declarație de avere. Rifai l-a pus în fața contului "fantomă": Vreți să păreți mai sărac decât sunteți

Corneliu Olar (PNL), unul dintre cei mai bogați parlamentari de Alba

Deputatul Corneliu Olar este unul dintre cei mai bogați parlamentari de Alba. Are mulți bani la bancă, terenuri și imobile. El deține o casă de locuit de 180 de metri pătrați, în comuna Horea și o cabană în Alba Iulia, de 150 de metri pătrați.

Acesta mai deține și o garsonieră în Cluj, cumpărată în 2018. Totodată, el deține 1.000 de metri pătrați de teren în Alba Iulia, două terenuri agricole în Horea și unul în Beliș (județul Cluj).

La bancă, Olar are peste 558.000 de lei, iar 11.900 de lei au fost împrumutați unei persoane fizice. Indemnizația de deputat i-a adus în 2020 131.412 lei. Parlamentarul conduce un automobil Mercedes GLK.

Beniamin Todosiu (USR PLUS): Donații din campania electorală

Deputatul USR PLUS, Beniamin Todosiu, deține în Alba Iulia, împreună cu familia sa, o casă de 210 metri pătrați, pe un teren de aproape 1.000 de metri.

În conturi are aproximativ 15.000 de lei, însă și datorii mult mai mari, la două bănci.

Un credit în valoare de 34.600 este scadent în 2024, iar un credit de 245.026 de lei este scadent în 2046. La venituri din alte surse, acesta a declarat și 6 donații în sumă totală de 104.500 de lei, dar a ascuns numele celor care le-au făcut. El susține că este vorba despre donații pe care le-a primit cu ocazia alegerilor parlamentare.

VEZI ȘI: Averile membrilor Guvernului Cîțu. Unii au case impunătoare, terenuri și mașini, în timp ce alții dau și peste 8 mii de euro pentru un tablou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel