"Aventura strigați: ura!", jurnalul de călătorie al lui Speak, criticat. Patrick André de Hillerin: Cum acceptă Netflix așa ceva? Mai dă și bani. Este un dezastru
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube Netflix România
Sursa foto: captură video YouTube Netflix România
Jurnalistul Patrick André de Hillerin a criticat jurnalul de călătorie "Aventura strigați: ura!", realizat de Speak și difuzat de Netflix.

"Deci Netflix s-a dus total cu capul. A dat bai și difuzează o porcărie/jurnal de călătorie în 8 episoade, numit "Aventura strigați: ura!", cu una Ștefania și unul Speak. Speak ăla este și regizorul docu porcăriei. Ce n-am înțeles eu, prima dată, este cum de o platformă precum Netflix acceptă așa ceva, ba-i mai dă și bani. Tehnic, chestia aia este un dezastru. Adică, pur și simplu ăla care le-a făcut mixajul pe sunet și-a bătut joc de ei. De fiecare dată când există voce din off cu explicații despre destinații etc., muzica acoperă complet comentariul. Complet, de tot.

Mă rog, doar la început am crezut că e o greșeală. După aia m-am prins că era singura soluție să-l mai scape de ridicol pe Speak ăsta. Adică la prima descriere de monumet sau ce e aia, el reușește să spună că nu știu ce scări sunt ca "o miniatură al marelui zid chinezesc".Deci da, aici ce mai poți să faci, dacă geniul nu mai vrea să tragă voce? Dai muzica tare și speri să nu se audă", a scris Patrick André de Hillerin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel