Avatar Facebook, ISTERIA momentului. Cum îți faci propriul AVATAR, pas cu pas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Noua funcție a Facebook a devenit virală pe rețelele de socializare. Iată cum poți să-ți creezi propriul avatar, pas cu pas. 

De la declanșarea pandemiei de COVID-19, Facebook a încercat să-ți îmbunătățească serviciile și să vină cu setări noi pentru utilizatori. Ei bine, de câteva zile, a apărut o nouă funcție, care a devenit rapid virală pe platformă. A fost denumită Avatar, iar internauții au umplut rețeaua cu poze și stickere cu avatarul creat de ei, adică un personaj animat care să semene cu tine. 

Cum îți creezi propriul Avatar Facebook

Pasul 1: Intri în aplicația Facebook, mergi în colțul ecranului, în partea de jos sau în partea de sus (asta difera de la versiune aplicației de Facebook instalată), și tastezi "Vezi mai multe" / "See More"

Pasul 2: Vi se afișează opțiunea "Avatar" / "Avatars".

Pasul 3: Apeși "Următorul" / "Next" și aici începe personalizarea avatarul și poți alege, pentru început, nuanța pielii. Urmează apoi jocul cu toate opțiunile, printre care tipul de coafură, culoare ochilor, forma feței, forma ochilor, culoarea ochilor, forma corpului, îmbrăcăminte și altele. 

Pasul 4: Atunci când te declari mulțumit de propriul tău avatar, poți comenta, reacționa și folosi la profilul la Messenger ca stiker și îl poți seta chiar și ca imagine temporară de profil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel