Av. Adrian Cuculis, după cazul Donca: Cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase care au fost păcălite cu criptomonede
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Av. Adrian Cuculis, după cazul Donca: Cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase care au fost păcălite cu criptomonede / Foto: Pixabay
Av. Adrian Cuculis, după cazul Donca: Cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase care au fost păcălite cu criptomonede / Foto: Pixabay
Avocatul Adrian Cuculis a comentat cazul lui Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune.

Avocatul Adrian Cuculis, a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre cazul lui Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune, după ce Dorian Popa a spus că este unul dintre cei păcăliți.

VEZI ȘI: Dorian Popa, unul dintre cei păcăliți de Călin Donca. "Sunt șocat, consternat. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie"

"Trăim acum în 2023 și cam aici sunt business-urile, în zona de criptomonede, în zona de panouri fotovoltaice, în zona de energie. Eu sunt convins că după mesajul acesta de la Dorian Popa, și bineînțeles hotărârea instanței, o să mai apară și alții care o să spună în sfera asta piramidală că au fost păcăliți. Nu vă pot da niște nume, dar cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase cu foarte mare impact la public și care au dominat topurile ani de zile, care au fost păcălite, în schema cu criptomonede, și nu mă refer la Donca, mă refer la schema în sine", a spus Adrian Cuculis.

Avocatul Adrian Cuculis: Donca nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și să îl perpetueze

Totodată, avocatul Adrian Cuculis spune că Donca ar fi preluat o schemă infracțională și ar fi livrat-o mai departe prietenilor și celor din cercul său de apropiați.

"El nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și bineînțeles să îl perpetueze mai departe în cercurile lui de prieteni, dar probabil lucrurile nu se vor opri aici, eu sunt convins că procurorii au pus deja sechestru asigurator și Dorian Popa poate să se constituie alături de ceilalți ca parte civilă și să-și recupereze banii respectivi", a mai spus Adrian Cuculis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?