Data publicării:

Autoutilitară în flăcări pe DN 66 Hațeg - Petroșani

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
O autoutilitară a luat foc în timpul mersului, pe DN 66 Hațeg - Petroșani.

O autoutilitară încărcată cu articole textile a luat foc în timpul mersului, pe DN 66 Hațeg - Petroșani, circulația fiind oprită pe sensul spre Petroșani, a anunțat ISU Hunedoara. 

”În această dimineață, în jurul orei 8.00, a fost anunțat un incendiu produs la  o autoutilitară încărcată cu articole textile, care se deplasa pe raza localității Merișor, DN 66. 

De urgență, la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul subunităților Baru și Petroșani”, a transmis ISU Hunedoara.

Potrivit sursei menționate, cele două persoane care se aflau în autoutilitară au reușit să se autoevacueze la timp și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au acționat cu promptitudine și incendiul care se manifesta generalizat la întregul autovehicul fost lichidat în aproximativ 20 de minute.

În timpul intervenției, traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers Hațeg  - Petroșani, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Situația traficului din țară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza creșterii debitul râului Suceava, terasamentul podului provizoriu creat peste DN 2H s-a surpat, în localitatea Milișăuți, județul Suceava, iar circulația rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

De asemenea, în județele Botoșani, Suceava, Neamț și Sibiu și Neamț este cod galben de ceață, care reduce vizibilitatea la sub 200 metri, izolat la sub 50 metri.

La nivelul țării, se circulă, în general, pe un carosabil uscat, cu excepția zonei de S-E, unde izolat sub precipitații sub formă de ploaie slabă.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești și DN 1 Ploiești -Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale.

”Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de drum, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului”, au transmis reprezentanții Infotrafic.

Citește și: Un polițist din Ploiești a întrerupt examenul auto pentru a ajuta o pensionară să traverseze strada. "Așa arată normalitatea!" - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel