Autoturism spulberat de o autospecială de pompieri
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
O femeie a ajuns, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident de circulaţie cu o autospecială de pompieri a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

 "O autospecială ISU a fost implicată, duminică seara, într-un accident de circulaţie cu un alt autoturism pe raza oraşului Odobeşti. În urma impactului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Maşina de pompieri se întorcea din misiune şi avea semnalele luminoase de avertizare în funcţiune", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe, transmite Agerpres.

"La ora 16,05, pe DN 2M pe raza localităţii Unirea - Odobeşti a avut loc o coliziune între un autoturism şi o autospecială ISU, ambele circulând în acelaşi sens către Focşani. Din impact, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe. Conducătoarea auto a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii accidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii se întorceau de la Jariştea, unde au intervenit pentru scoaterea unei femei de 74 de ani, care a căzut, accidental, într-o fântână. Bătrâna a fost predată, fără semne vitale, echipajului de ambulanţă sosit la faţa locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel