Autotransplantul medular și terapia cu celule CAR-T. Dr. Alina Tănase, la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Dr. Alina Tănase ne va vorbi despre transplantul medular și despre CAR-T.  

Prof dr Alina Tănase, medic primar hematolog specializat în transplant medular, vine luni, 16 mai 2022, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate pentru a vorbi, alături de realizatorul emisiunii, prof. dr. Irinel Popescu, totul despre celulele CAR-T și despre transplantul medular.

"Astăzi o avem ca invitat pe doamna prof. dr. Alina Tănase, șefa secției de transplant medular de la Institutul Clinic Fundeni. Ca atare, vom aborda, în primul rând, subiectul auto-transplantului medular, un subiect care merita cunoscut mai bine de publicul larg, în ceea ce privește indicațiile, modul în care se efectuează, principiile de la care pleacă, dar și alte detalii care consider că sunt de interes pentru public.

După aceea, vom aborda o altă problemă, anume problema celulelor antigen himerice, celule T himeric-antigenice, care reprezintă o terapie de ultim moment și de la care sunt mari așteptări. În cazul de față, în tratamentul hemopatiilor maligne, dar prin extensie în oncologie în general", a spus prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Emisiunea va fi transmisă luni, 16 mai 2022, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC Medical și DC News TV.

Vezi emisiunea aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel