Autorul dublei crime din Argeș, infectat cu Covid-19. Ultimele detalii despre starea lui
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Image by Ryan McGuire from Pixabay
Foto ilustrativ / Image by Ryan McGuire from Pixabay
Bărbatul din Argeș care și-a ucis fosta parteneră de viață și pe fiul ei se află în spital, sub paza polițiștilor. El a fost depistat cu Covid-19. 

Bărbatul cercetat pentru omor calificat, după ce și-a agresat fosta parteneră de viață și pe fiul ei în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai multe lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat, se află internat în spitalul din Pitești, sub paza polițiștilor. 

Medicii spun că bărbatul este conștient, dar a fost depistat și cu Covid-19. Între timp, procurorii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, transmite Realitatea Plus. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Colonelul (r) Andrei Banu, lecție pentru Poliție și Parlament după oribila crimă comisă aproape de biserică

Individul a încercat să-și pună capăt zilelor după ce și-a omorât fosta parteneră și pe copilul acesteia, dar a fost prins la timp de polițiști în curtea bisericii și imobilizat. Tot în acea zonă, bărbatul a comis dubla crimă. 

Polițiștii care au intervenit la fața locului au găsit inițial cadavrul copilului, care prezinta leziuni în zona capului și ulterior, pe cel al femeii, în curtea bisericii, cu o rană adâncă la gât. 

Dubla crimă a fost precedată de mutarea femeii cu un alt bărbat

Dubla crimă a avut loc, duminică, 16 mai. IPJ Argeș a fost sesizat atunci cu privire la faptul că, în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuna Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat le-a aplicat mai multe lovituri fostei partenere și băiatului ei de 15 ani. Crima ar fi avut loc pe treptele bisericii.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dubla crimă la biserică, în Argeș. Colonelul (r) Andrei Banu, despre misterul care a îngrozit România

Fosta sa parteneră, în vârstă de 37 de ani, se mutase în urmă cu câteva săptămâni împreună cu un alt bărbat, iar asta l-ar fi scos din minți. 

Și-a anunțat intenția la „Acces Direct”

Bărbatul din Argeș care și-a ucis fosta parteneră și pe fiul în zona unei biserici își anunțase intenția la emisiunea „Acces Direct”, în urmă cu câteva luni. 

În ianuarie 2021, între atacator și femeie a avut loc, în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, o confruntare și o tentativă de împăcare. 

VEZI ȘI: Mirela Vaida, înspăimântată de crima din Argeș: El a stat la un metru de mine. Mă aștept să mi se întâmple și mie

El o acuza atunci de infidelitate și o amenința că o va ucide dacă îl părăsește. Bărbatul sublinia că nu glumește și că are în gând gesturi extreme în cazul în care va fi trădat. De asemenea, a recunoscut în direct că l-a amenințat cu moartea și pe băiatul de 15 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel