Autodenunţ: Da, am vorbit despre Sorin Ovidiu Vântu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bogdan-chirieac
bogdan-chirieac

Sus semnatul, Bogdan Chirieac, domiciliat în România lui Traian Băsescu, declar că m-am aflat duminică 23 octombrie, ora 21:00, la sediul Realităţii Tv din Casa Scânteii. Am fost ademenit acolo de numiţii Drăgotescu şi Striblea sub pretextul unei emisiuni. La ora precizată, în loc de emisiune, m-am trezit în plină revoluţie, după ce, o altă Realitate s-a pornit să emită de pe DN1. În inconştienţa mea m-am trezit să vorbesc vrute şi nevrute, în privat, cu numita Drăgotescu Corina, a cărei singură vină este că o cunosc de circa 20 de ani.

Declar că nu am ştiut că în studio un alt regizor filma emisiunea. Ca urmare, în afara stenogramelor mele audio sau scrise, acum pot delecta publicul şi cu stenograme video. Declar şi îmi asum faptul că, numitul Sorin zis şi „grăsuţul minunat“, este Sorin Ovidiu Vântu. Mai declar, de asemenea, că mişcarea sa de a-l găsi pe Elan Schwartzenberg investitor în Realitatea Tv, care să reuşească într-un timp record să treacă toate barierele juridice, CNA şi logistice, şi să pună mâna pe emisie, într-un mod spectaculos, a meritat admiraţia mea pe care o regret şi o reneg acum. Deplâng de asemenea disconfortul creat presei portocalii.  Promit ca de acum încolo să-l numesc, pe Vântu, în viitoarele stenograme, "slăbuţul îngrozitor".

Mărturisesc că habar n-am dacă în spatele lui Elan este Vântu, în spatele lui Vântu, Băsescu, şi în spatele lui Băsescu, Oana Zăvoranu.  Dacă aflu ceva,  veţi afla cu siguranţă şi dvs. din viitoarele mele stenograme.

Citeşte şi:

Filmul scindării Realitatea Tv – RTV, realizat pe peliculă de regizorul Florin Iepan – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel