Auto: Thierry Neuville, lider în Raliul Cataloniei la sfârşitul zilei de sâmbătă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Belgianul Thierry Neuville (Hyundai) este pe primul loc în Raliul Cataloniei, a 13-a şi penultima etapă din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), la sfârşitul zilei de sâmbătă, cu un avans de 21 sec 5/10 faţă de al doilea clasat, coechipierul său spaniol Dani Sordo, scrie AFP.

Rivalul estonian al lui Neuville, Ott Tanak (Toyota), care poate obţine în acest weekend primul său titlu mondial, este pe locul 3, la 24 sec 6/10 de belgian.

Francezul Sebastien Ogier (Citroen), campionul mondial en titre, este pe locul 8, la 4 min 9 sec 9/10 de Neuville şi la 2 min 45 sec 4/10 de poziţia a 7-a. Doar ghinionul unui adversar l-ar putea face să urce în clasament în ultimele patru speciale de duminică, printre care Power Stage (ES17) ce atribuie puncte bonus în campionat.

Al doilea francez, Sebastien Loeb (Hyundai), câştigătorul de anul trecut al Raliului şi lider vineri seară, ocupă locul 4, la 25 sec 2/10 de Neuville şi la numai 6/10 de Tanak.

Echipajul românesc Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai I20 R5), care a câştigat în weekend-ul trecut un nou titlu naţional, se află pe locul 25, la 19 min 36 sec 5/10 de lider. În clasamentul la WRC2, Tempestini şi Itu ocupă locul 12.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel