Auto: Italianul Andrea Dovizioso (KTM) va pilota un Audi în Campionatul german de turisme (DTM)
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pilotul italian Andrea Dovizioso va renunţa pentru un weekend la ghidonul motocicletei Ducati din MotoGP pentru volanul unui Audi RS 5, cu care va disputa două curse în Campionatul german de turisme (DTM), pe 8 şi 9 iunie la Misano, în Italia, relatează AFP.

Sunt încântat că am reuşit să avem un superstar ca invitat în DTM. Piloţii de MotoGP sunt veritabili eroi în Italia. Andrea vine din regiunea Misano şi va atrage noi fani, a declarat directorul Audi Motorsport, Dieter Gass. La Misano, Dovizioso va suplini absenţa de la echipa WRT a brazilianului Pietro Fittipaldi, pilot de rezervă la Haas, echipă cu care se va deplasa la MP al Canadei de la Montreal.

Aştept cu nerăbdare să concurez într-un context de înalt nivel precum DTM, deşi a fost dificil să mă pregătesc în timpul sezonului de MotoGP, a declarat Dovisioso, 33 ani. Vicecampion mondial în 2017 şi 2018 la MotoGP, Dovizioso ocupă locul 4 în clasamentul mondial, după 4 din cele 19 curse ale sezonului din Campionatul Mondial de motociclism viteză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel