Australian Open: Irina Begu s-a oprit în turul secund al turneului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Irina Begu
Irina Begu
Irina Begu nu a reușit să treacă de turul al doilea de la Australian Open, fiind învinsă, joi dimineața, de Elise Mertens, scor 3-6, 2-6.

Elise Mertens se va duela pentru un loc în optimile de finală cu învingătoarea meciului dintre Zhang și Rybakina. Begu, care a trecut în turul 1 de Oceane Dodin la mare luptă, salvând mingi de meci, nu a reușit să repete succesul și în turul secund.

Irina Begu a ajuns în turul al doilea la Australian Open 2022 după ce a învins-o pe franțuzoaica Oceane Dodin, ocupantă a locului 85 WTA, revenind de la 0-1 la seturi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, la capătul unui meci două ore și 37 de minute de joc.

Pentru prezența în turul doi al Australian Open, Irina Begu va fi recompensată cu 70 de puncte WTA și cu un premiu în bani de 102.200 dolar americani.

Din proba de simplu de la Australian Open au fost eliminate și Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, în timp ce Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3, iar Simona Halep va juca joi în jurul amiezei cu brazilianca Beatriz Haddad Maia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel